Brooks is betrouwbaar, dienstbaar en levert altijd. Het merk is een volwassen speler onder de runners en werkt met continue innovaties aan het verbeteren van de Brooks modellen.

Brooks Glycerin

Neem de vijftiende versie van de Brooks Glycerin. Super DNA-demping voor het verbeteren van het comfort en de terugvloeiende energie na jouw afzet. Het resultaat: een kwart meer demping dan de vorige versie. De Ideal Pressure Zones geven jou de ervaring van de soepele en comfortabele afwikkeling van de voet. Zorgen voor gewrichten en spieren zijn daardoor weg.

Naadloos is de bovenkant van het model. De 3D stretch print spant samen met de voetbeweging en rekt zich vervolgens weer krachtig uit. Het Brooks-logo staat op de zijkant van de schoen en de gebruikte kleurlijnen leveren een professionele look op.

Brooks Adrenaline

Adrenaline gaat door jouw vezels met de Brooks Adrenaline. De veertiende uitgave van deze heerlijke schoen. Een levendig ontwerp is karakteristiek voor dit model. Deze betrouwbare schoen is zeer geschikt voor de bredere voet en helpt jouw loop te verbeteren op alle ondergronden. De duurlopers kunnen hun hart ophalen, want de Adrenaline 14 heeft het vermogen om bij lange lopen continue stabiliteit te geven.

Strakke lijnen sieren de uitstraling. Aan de binnenkant van de schoen vormt het Brooks-logo het uithangbord en de colorways zijn gebalanceerd samengesteld. Aan de onderkant van de schoen zorgen de fijnbesnaarde flexgroeven voor de ideale grip én afzet. Vetersluitingen injecteren het comfort van het model. Een stabiele runner voor de ervaren loper.

Brooks Ghost

Mysterie in de naam maar onverschrokken in de prestaties. Brooks Ghost is de naam. Als negende uitgegeven versie van deze lijn heeft Brooks een meesterwerkje afgeleverd. Met name de presentatie van de schoen is een om van te watertanden. Een échte loopschoen, in vormen en in lijnen. Waterbestendig is het bovenwerk van de Ghost, jouw voeten blijven droog en blijven in ideale omstandigheden verkeren voor het leveren van de kracht, balans en energie.

De demping wordt geroemd, vooral op harde ondergronden als asfalt en beton. Het betrouwbare ontwerp levert een schoen op die heel duurzaam is. Voor de junkies onder de lopers. Het bovenwerk kent meer hoogstandjes, bijvoorbeeld het ademende materiaal. Jouw voeten blijven droog, koel en scherp. Ga voor ontspanning, comfort en voldoening met de Brooks Ghost 14.

Brooks Defyance

De Brooks Defyance 9 is een andere parel. Het crashpad aan de onderkant van deze schoen staat garant voor een soepele hiel-teen transitie. Heerlijk dus, voor de afwikkeling van de voet. Daar bovenop levert dit model veel flexibiliteit met de Omega Flex groeven. Ook in dit model is een ademend mesh in het bovenwerk verwerkt. Voor een droge en koele beleving van de loper.

Deze duurzame schoen is strak afgewerkt. Het logo aan de binnenkant, de reflectie op de achterkant, de mooie kleurbanen door het bovenwerk en een hippe, betrouwbare zool. Kortom, strik jouw veters en verleg je grenzen.

Brooks Ravenna

Nummer 8 in de serie van Brooks Ravenna mag er ook zijn. Een lichtgewicht, een ademend bovenwerk, een responsieve zool, een duurzaam ontwerp, een heerlijke pasvorm, een strakke uitstraling én een uitstekende grip. Je beleeft het graag op deze scherp geprijsde schoen, die overigens geschikt is voor alle ondergronden.

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *