Soms zit je vriendin je net even dwars of loopt je werk niet zoals je had gepland. Hoe dan ook, iedere man wil wel eens even wat anders of heeft soms net een extra zetje nodig om wat nieuws te gaan proberen. Inspiratieloos? Gelukkig zijn er een aantal mannentips die altijd goed ontvangen kunnen worden. Of dit nou bepaalde websites zijn, plekken in Nederland of kleine tips voor dagelijks gebruik, iedere man kan ze wel gebruiken en daarom staan er hier een paar op een rijtje. 

Je haar doen op verschillende manieren

Het kan zijn dat je al jaren dezelfde haarstijl hebt. Gelukkig ben je niet de enige in Nederland. Gemiddeld veranderen mannen hun haarstijl maar eens in de 8 jaar: niet zo vaak dus. Ben je daarentegen nou echt eens op zoek naar wat anders, probeer dan eens wat nieuws. Mannen kapsels lang raken bijvoorbeeld steeds meer in de mode. Veel mannen siert het goed en bovendien kun je makkelijk je haar vast doen als je er echt last van krijgt. Zie je jezelf echter nog niet zo snel met een knotje op je hoofd lopen? Geen probleem, er zijn gelukkig genoeg kapsels die jij makkelijk kunt uitproberen. 

Probeer een nieuwe sport uit

We zijn niet allemaal gemaakt voor sporten. Terwijl de één de hele dag in de sportschool hangt, zitten anderen liever thuis op de bank met een biertje naar de voetbalwedstrijd van die avond te kijken. Daarentegen kan het voor iedereen goed zijn om een nieuwe sport uit te proberen, voornamelijk iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Je hoeft niet direct je in te schrijven voor klassiek ballet als je hier geen behoefte aan hebt, maar sporten houdt je goed in vorm en hoe makkelijk zou het zijn als je dit doet door een sport te beoefenen die je werkelijk leuk vindt.

Ga buiten aan de slag

Altijd al gedroomd van de ultieme mancave? Of wil je al jaren een zwembad in je achtertuin? Dan is dit het seintje dat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Ook wanneer je niet de handigste bent is er een mogelijkheid om aan de slag te gaan. Zoek eerst bijvoorbeeld op het internet naar inspiratie. Meestal wanneer je iets gevonden hebt, zijn er vaak online cursussen of handleidingen te vinden die je kunt gebruiken. Daarbij kun je ook altijd nog wat vrienden uitnodigen die jou hierbij kunnen helpen. Met de hele vriendengroep jullie mancave in elkaar zetten, veel beter kan het niet toch?

Meer tips voor mannen

Wanneer je enthousiast wordt van dit soort ideeën maar de perfecte tip er nog niet tussen heeft gezeten, zijn er nog veel meer andere websites en apps die jouw heel veel van dit soort tips kunnen geven. Kijk bijvoorbeeld eens op de skoften app. In deze app kun je van alles vinden, van bouwcreaties, tot manieren van barbecueën en vrouwen die elk mannenhart toch wel wat sneller laten kloppen. Het kan absoluut geen kwaad om even te kijken dus.

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *