Draadloze oordopjes zijn oordopjes die werken via een bluetooth verbinding. Hierdoor hoef je niet meer met een draadje aangesloten te zitten op je smartphone. Je hebt alle bewegingsvrijheid tijdens het reizen, sporten of je kunt tijdens een spannende film gewoon met je koptelefoon op naar de keuken lopen. Draadloze oordopjes vallen onder de categorie portable audio. Er zijn verschillende types te koop. Wil jij draadloze oortjes aanschaffen?
Lees dan hier waar je op moet letten.


Waarvoor ga jij jouw portable audio oordopjes gebruiken?

Wanneer je portable audio draadloze oordopjes wilt kopen dan kun je jezelf afvragen waarvoor je deze wilt gaan gebruiken. Wil je er bijvoorbeeld mee sporten of ben je op zoek naar oortjes die je de hele dag in kunt houden voor je werk? Gebruik je jouw oortjes of koptelefoon enkel thuis voor het film kijken of in de trein tijdens het reizen? Wanneer je de functie of functies van jouw oordopjes bepaald hebt kun je kijken welke features je belangrijk
vindt.


Hippe features op draadloze oortjes
Met de komst van draadloze oortjes zijn er ook een heleboel mooie en handige features bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de functie Active Noise Cancelling. Wanneer je deze functie inschakelt door twee keer op je oortje te tikken, hoor je geen omgevingsgeluiden meer zonder dat je hiervoor je muziek harder hoeft te zetten. Ook de Ambient mode is op veel portable audio toegevoegd. Hiermee kun je eenvoudig contact leggen met Siri of Google Assistent om zo je slimme apparatuur in huis aan te sturen of het weerbericht op te vragen.

Wat moet die hippe portable audio wel niet kosten?!
Ja wanneer je googled op deze functie en op portable audio dan schrik je van de prijs die tevoorschijn komt voor een paar draadloze oordopjes. Maar laat je niet afschrikken en kijk even verder dan die eerste prijzen. Je ziet vermoedelijk de Airpods van Apple staan nu. Wist jij dat er een Nederlands merk is dat al kwalitatief zeer goede draadloze oordopjes maakte voordat Apple hiermee startte? Dit merk verkoopt oortjes enkel online en zonder tussenkomst van tussen leveranciers. Hierdoor kunnen zij de prijs laag houden en toch de allerbeste kwaliteit leveren. Je koopt dan dus oortjes met alle mogelijke hippe features voor nog niet eens de helft van de prijs!


Kies tussen Riva, Neo of een Nova sport

De portable audio oordopjes van dit Nederlandse merk zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De meest goedkope uitvoeren, slechts 49 euro, zijn van alle gemakken voorzien, geeft de best denkbare geluidskwaliteit en zijn dus naast vriendelijk voor je oren ook vriendelijk voor je portemonnee. Wanneer je het liefst hele kleine oortjes koopt die je de hele dag in kunt houden, dan zijn de Neo oordopjes echt is voor jou. Wil je met jouw oordopjes gaan sporten? Kies dan voor de Nova Sport uitvoering. Je hoeft niet bang te zijn dat je tijdens drukke bewegingen je oortje verliest, deze blijft steevast in je oor zitten, gegarandeerd. Bovendien kunnen deze oortjes tegen een spatje regen en een druppel zweet.

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *