Puma schoenen

Welke sneakermerken lopen het lekkerst?

Bij het kiezen van sneakers wordt er vooral gekeken naar de looks, maar eigenlijk is het comfort toch veel belangrijker? Hoe vaak draag jij sneakers die eigenlijk niet zo lekker zitten? Het is daarom altijd spannend of sneakers lekker lopen wanneer je ze uit de doos haalt en voor het eerst aantrekt.

 

Zeker bij het online bestellen van schoenen is het een risico dat ze niet lekker lopen. De pasvorm en het comfort van de schoenen kun je online lastig inschatten. Het bestellen van een comfortabel paar sneakers is dan ook vaak lastig. Als je kiest voor een merk of model dat je vaker draagt dan is de kans op een comfort natuurlijk wel groot. Voor een goed paar sneakers kun je wat ons betreft het beste een fysieke schoenenwinkel bezoeken. Zo krijg je advies op maat en kun je de schoenen passen.

Sneakers kun je eigenlijk altijd dragen

Sneakers staan bekend als comfortabele schoenen die je eigenlijk altijd en overal kunt dragen. Voor onder vrijwel iedere outfit is er wel een bijpassend paar sneakers te vinden. Of je nu kiest voor een sportieve of business casual outfit. Wanneer je een paar sneakers hebt die lekker lopen is de kans groot dat je ze bijna dagelijks gaat dragen.

Welke sneakermerken lopen het lekkerst?

Het aanbod sneakers is tegenwoordig enorm divers en bestaat uit tientallen merken. Om jouw voeten het comfort te bieden dat ze verdienen is het van belang om een sneakermerk te vinden dat comfort biedt. Hieronder hebben wij vijf sneakermerken op een rij gezet die bekend staan om het hoge draagcomfort.

 

  • Adidas
  • Puma
  • Nike
  • Under Armour
  • New Balance
  • Asics
  • Skechers

 

De sneakers van bovenstaande merken zien er niet alleen stijlvol uit, maar zitten dus ook enorm comfortabel. Let er wel op dat elk merk meerdere collecties heeft. Binnen dit aanbod zit toch een behoorlijk verschil in comfort en kwaliteit. Zo ook binnen de collectie van Puma, Nike en Adidas. Over het algemeen geldt hoe duurder de schoen, des te hoger het draagcomfort. Echter verschilt dit per persoon, dus ervaar het vooral zelf door verschillende schoenen uit te proberen.