De beste stuurlui staan aan wal. Dat geldt zeker ook voor sport. We weten het allemaal beter. Je kunt haarfijn uitleggen waarom Frank de Boer niet de juiste wissels doorvoerde, of door welke strategische fout Valtteri Bottas de leiding uit handen gaf. In je vriendenkring sta jij wellicht wel bekend als de echte expert. Maar ben je dat ook echt? Of is er toch iemand anders met nog net even wat meer kennis. Wat dacht je van een leuke nieuwe uitdaging om er achter te komen wie van jouw vrienden de echte sportkenner is?

Resultaten liegen niet

Over sport kun je discussiëren tot je een ons weegt. En misschien doe je dat ook wel met je vrienden. Iedereen zal echter van zichzelf vinden dat hij/zij de echte kenner is. Maar hoe kan men dit nu bewijzen? Simpel: resultaten liegen niet. Durf jij de strijd aan te gaan met je vrienden? Dan is het zeker tof om met z’n allen te wedden op jullie favoriete sport. Put your money where your mouth is, zegt men dan. Maar uiteraard wel op verantwoorde wijze.

Wanneer jullie samen wedden op sport en elkaars resultaten zien, maakt dat het een stuk eenvoudiger om te bepalen wie nu de echte expert is in jullie vriendengroep. Natuurlijk: geluk speelt ook een factor, maar degene die over een heel seizoen of toernooi genomen ver boven de rest uitsteekt, zal dat echt niet te danken hebben aan geluk alleen, maar aan kennis en inzicht.

Bragging rights

Degene met de beste resultaten krijgt natuurlijk de bragging rights en daarmee zal de discussie ook verstommen. Ben jij degene met de beste resultaten, dan zullen je vrienden eenvoudigweg moeten erkennen dat jij gewoon degene bent met het meeste verstand van zaken. Op het moment, althans, want er is altijd een nieuw seizoen, evenement of toernooi op komst. Klik hier voor uitleg over wedden op sport.

Gratis stockfoto met bal, binnen, binnenshuis

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *